Tjenester

eksempel_placeholder

Spesialinnredning

Vi skaper personlige, kreative og funksjonelle løsninger med høy kvalitet. Vi finner og produserer spesialløsninger som gjør ditt lokale eller hjem unikt.

eksempel_placeholder2

Kjøkken og hvitevarer

Det er alltid kundens ønsker og behov som er i fokus hos oss. Vi er ikke bundet til standardmål, farger eller modeller, men skreddersyr alt til din planløsning og stil. Enten stilønsket er klassisk/elegant eller minimalistisk/tidløs skaper vi kjøkkener i best kvalitet.

Vi er forhandler av Gaggenau, Bora og flere andre kvalitetshvitevarer.

brendan

Komplettleverandør

Vi kan planlegge og utføre prosjekter fra A til Å. På de områdene vi ikke selv har kompetanse, knytter vi til oss kvalitetsbevisste eksterne firmaer. Vi har mange gode samarbeidspartnere, alt fra interiørarkitekter og ingeniører, til elektrikere og rørleggere.

Tjenester-visualisering

Tegning/ visualisering

Vi bruker moderne 3D-animasjonsprogrammer for å visualisere prosjektene før produksjonsstart. Visualisering sikrer forutsigbarhet i hvordan sluttresultatet blir.

eksempel_placeholder4

Overflatebehandling

Vi har eget lakkeringsverksted og leverer sprøytelakkerte overflater i alle tenkelige fargekoder og glansgrader. På finerte flater og heltre har vi mye erfaring med å finne riktig olje, voks eller lakk.

Tjenester CNC

CNC-elementer

Vi har stor ekspertise innen CNC-fresing. Vår CNC-maskin gir oss muligheten til å lage spesialutformede unike elementer, men også å kunne utføre kostnadsmessig gunstig serieproduksjon.

Tjenester montering 1

Montering

Når innredningen er produsert har vi egne erfarne montører som monterer. 

eksempel_placeholder3

Belysning og teknikk

Vi utvikler og følger nye trender – alt fra integrerte USB-ladere i møbler til Wi-FI-styrte møbelbelysningssystemer.

Vi kan levere et stort utvalg innen integrert LED-belysning, og kan tilby mange brukertilpassede styringsløsninger.